de går bra nu, kompis de går bra...

Halloj!
Känns nu som att livet leker här hemma i Svea Rike och allt flyter på ett bra sett. Bättre än vad det brukar om man man säger så :) Känner just nu att jag verkligen gillar Sundsvall och alla trevliga människor som lever här, det känns helt enkelt toppen! Just detta gav mig en ny sak att oroa sig över :/ haha så kan det va...
...Och det jag oroar mig nu över är ifall Sundsvall och min nuvarande omgivning kommer vara lika bra även när jag kommer hem, aja värt att tänka på iaf!
Ha de bra alla som snubblar in och råkar läsa detta!
Kram!

Statusuppdatering!

Hallå hallå!
Nu har jag skickat iväg min ansökan för andra gången till explorius, första gången gick dom igenom allt och sa att jag skulle fixa två saker till sen så ska dom skicka ansökan till USA. Och nu så har jag fixat de där två sakerna och skickat det igen :D Så just nu känns det jävligt skönt att vara klar med första biten! Annars är jag sjukt trött nu för tiden vet faktiskt inte varför, tycker ändå jag sover tillräckligt... I helgen blir det iaf "trevligheter" och tänkte då testa på beerpong :D kan ju vara bra att kunna det innan man åker ;)Btw fick höra för några dagar sen av en ganska så vis man att det lever mer folk nu på jorden än vad de någonsin har levat ifall man räknar ihop alla. Alltså med andra ord det finns mer levande personer än döda. Sjukt att det kan vara så. Jag tror nog att folk (i speciellt Asien) bör tänka till när man skaffar barn för det kommer ju inte att funka ifall det här ska fortsätta.

Aja! Ha det bra allesammans...!

Fixa Videokamera


Funderar starkt på att fixa en videokamera fram mot Jul :) Vore grymt kul och göra lite filmare om Sverige och Sundsvall innan jag åker så jag har något visa hem ifrån :))
Skulle också vara grymt kul att göra lite filmer när man väl är där borta!
Nu har jag kanske bara nån dag kvar så är mina ansökningar kompletta! :D
Och här är bilden i ansökan som ska locka fram de alldeles bästa värdfamiljerna där borta ;) hah

RSS 2.0