Gulf of Bothnia

Hej!
Nu var det dags för en liten uppdatering här på bloggen. Jag har väntat nu i över 130 dagar på min placering och den har än inte kommit.. Egentligen har jag inte så bråttom med att få den just nu, men det skulle ju ändå vara roligt att få reda på vart man kommer och då läsa på lite om stället och så. De ända jag är lite rädd för är att det ska gå så långt att jag inte har någon familj då jag hoppar på flyget till NYC. Hemska tankar! hehe..

Nu har våran påsklovsvecka börjat och det känns hur bra som helst! :) Har redan under påsken hunnit med att vara uppe i sommarstugan min och träffat kusinerna samt varit med polarna här hemma. Känns som påsken börjat rätt så bra med andra ord :) Ska jag vara ärlig så känns det lite som sommarlov nu när det är så varmt och man är ledig från allt :)
Här står jag ute vid havet i min stuga!

Ha de bra alla!

En underlig dröm..


Hej bloggen!

Inatt så drömde jag en alldeles underbar dröm, jag kommer inte ihåg riktigt vad som hände i den utan kommer mest ihåg känslorna. I min dröm så träffade jag iaf en tjej, blond kommer jag ihåg att hon var och snygg(inte överdrivet men hon såg bra ut).  Jag hade aldrig träffat tjejen innan utan under själva drömmen lärde jag känna henne mer och mer. Det sjuka med det hela var att tillslut så blev jag kär i henne. Jag fick liksom känslor för henne på något underligt sätt. Så när jag vaknade var det verkligen så att jag var tvungen att tänka efter, hände det på riktigt eller var det bara en dröm? Och när jag listat ut att det bara var en dröm kom gick en stor suck genom kroppen men jag avr ändå glad på något sätt. Kännslorna till tjejen i drömmen känndes så sjukt äkta så det var först svårt att inse att det just var en dröm. Ganska lustigt ändå att man kan få så pass starka kännslor av en dröm. Härligt var det iaf. Har faktiskt varit riktigt glad och lycklig ändå sedan jag vaknade:) om det beror på drömmen det vet jag faktiskt inte :) hehe (okej, inlägget blev lite fag men det hela är ju sant så att nåväl..) :))
Jessica Alba - Förmodligen världens snyggaste!
Peace!

Kalla fötter!

Hej!
Har för första gången börjat få lite ångest över USA resan :O Känner att du kommer bli sjukt svårt att säga hejdå till alla :O:O Får lite panik när jag tänker på alla som jag måste säga hejdå till. Jag har ju kört på lite låg profil om att jag ska åka iväg för att slippa så mycket snack men nu börjar det spridas mer och mer..

Jag måste verkligen fixa en ordentlig avskedsfest för alla jag känner i sommar, men tvivlar på att alla får plats på ett bra sätt.. :/ Kanske man ska satsa på en två-dagarsfest då man är med de närmaste första dagen och sen får alla man känner komma den andra dagen? :/ Ville först bara säga hejdå till mina närmaste och bara åka sen men nu känner jag att jag måste säga hejdå till alla..

Hur ska ni andra utbytisar göra angående det här, hur ska ni säga hejdå på ett bra sätt?? Tell me!

Kan verka lite sur och ledsen i inlägget och tänkte då säga att det stämmer inte utan jag är glad :)

Ha det bra!
Peace!

En liten uppdatering från livet

Hej!
Tänkte ta och skriva en liten uppdatering om mitt liv bara lite för skoj skull. Idag så har jag suttit på bänken då vi spelade match, tyvärr förlorade vi matchen fast vi var bättre men men.. Efter det drog jag och joel på stan och tog en pizza och sedan drog vi till jonas för att tillbringa resten av kvällen där :) Hela denna dagen har varit chill med andra ord, ganska skönt faktiskt!

Annars så har jag under den här veckan jobbat en massa med våran elevkårs hemsida(www.vmelevkar.se) vilket är rätt så roligt, massa html koder och sånt smaskigt :)

Köpte för någon dag sen ett par fina löpar skor som jag tänkte ta med mig till USA :) Tror att det skulle kunna vara kul att i början när man inte känner till området löpa runt lite och så :).

Btw, vill ha min placering!!!
Avslutar detta meningslösa inlägg med en bild på mig!

Hare bra kamrater!

RSS 2.0