Sista helgen i februari 2011!

Tjenare gott folk!
Skön helg har det varit även fast den inte är slut än. Inser mer och mer att Sverige är ett för jävla bra land på alla sätt och vis. Visst har vi dåliga sidor som måste förbättras men har svårt att tro att det finns något annat land med färre dåliga sidor än oss.

Iaf åter till helgen :) Igår var jag på en liten fest hos en som fyllde arton, riktigt trevligt var det att vara ute och träffa folk. Men lite tråkigt bara att det var typ samma folk som alltid.. Iaf så idag dagen efter gick jag upp kl 10 för att gå på stämma med Moderata Ungdomsförbundet Västernorrland. Var lite sliten imorse och så men det var roligt att komma ifrån huset och va med på det. För er som aldrig varit på en stämma eller varit med i nåt parti rekomenderar jag det starkt! Jag är inte jätte politiskt engagerad eller lägger så jätte mkt tid på det men när jag väl gör det är det alltid kul. Är man inte med och testar på något sånt här går man faktiskt miste om nåt livet :) Så ett tips till alla gå med i Muf eller i vilket ungdomsparti som helst, men muf är ju det bästa ;) och nej vi är inte överlägsna eller dryga som vissa tror utan vi är bara trevliga och öppna människor! :D Tiden då muf bara var bortskämda slynglar är dessutom förbi ;)

Aja nu ska jag snacka lite om framtiden! Ikv ska jag bara vara hemma och slappa. Känner mig sliten så det blir väl kanske lite melodifestivalen eller nåt annat lättsamt på tvn.

En sak som jag stör mig på:

Folk som försöker prata en annan dialekt än vad ens egen dialekt.

En sak som är härlig:

Riktig norrländsk dialekt är ju förjävla skön!! Önskar nästan att Sundsvalls dialekten var lite mer lik den, så himla underbar! :D
Erik bengtzboe var bland annat på stämman om hade ett fint tal om frihet :)
Peace to the out!

Kör på ett litet "dagboksinlägg"

Hej alla förmodligen blivande utbytisar som läser detta! :)
Idag är jag sjuk, har haft ont i halsen sedan 7 dagar tillbaka och igår så slog det till ordentligt och jag fick 39 graders feber. Konsitgt nog så gick jag på min praktik men gick då hem efter halva dagen och sen var jag bara död tills nu :) Så idag var jag helt vaken runt 10 i 8 då jag ringde min handledare på praktikplatsen(jag praoar som arkitekt hos Sweco) och sa att jag var sjuk. Efter det har jag bara legat i sängen och degat framför datan. Lyssnat på musik och sett Due Date, den var inte så bra faktiskt..

Jag är förövrigt med och startar upp en elevkår på mitt gymnasie och det verkar verkligen skitkul ifall man får de att fungera :) Vi ska fixa massa aktiviteter/evenemang på skolan som ska bli kult! Tex "last man stading" till att börja med sen blir det till att se vad alla vill göra (:


Ha det riktigt trevligt allihopa!

Lång väntan

Hej alla sköna!
Det är tamefan imej lång jävla väntan att bli utbytesstudent, man läser bloggar, läser forum, ser filmer, drömmer drömmar, fixar iordning papper osv.  Jag drömde tex för någon natt sedan att jag blivit placerad i "district of columbia" vilket vore positivt isf :) Något är härligt med all den här väntan men det skulle var roligt ifall man fick sin placering snart  :)

I helgen har jag hållt på att fixa massa presenter till en som fyllt år idag till och med. Vi har skrivit en låt, köpt ett sup-spel, knäppt kort som sedan ska bli tavlor till honom. Vi har ansträngt oss rätt mycket med andra ord :) Han fyllde ju år idag som tidigare nämt men vi vet inte riktigt när vi ska fira honom.. aja det löser sig iaf :) Idag spelade mitt lag match men jag var inte för jag har varit förkyld de senaste dagarna och har inte kunnat tränat. Vi mötte iaf Djurgårdens tipselit lag och vann med 2-1 och vi spelade tydligen bättre än dem också :D Nu är man iaf riktigt stolt över sitt lag som hitintills lyckats slå ett division 2 lag och Djurgårdens tipselit lag denna försäsong :)
Här är vi som har hållit på och fixa presenter till våran vän som fyllt 18(jag är den blonde uppe i vänstra hörnet) :)
Åhh jag kommer sakna dem nästa år :/

Peace brothers and sisters!

Celebrate good times come on!

Wharrup niggers!!
Idag har det hänt en massa små roliga saker och allt rullar på som vanligt. Men INGET händer angående utbytesåret... jag vet ju att jag kommer få vänta ett bra tag innan jag får min placering, men ändå så hoppas jag varje gång jag öppnar mejlen eller kollar brevlådan att det ska vara nåt där :) Konstigt de där asså..

Iaf så fyller en nära vän till mig 18 år bara om några dagar och vi planerar massa saker :DD faan va kul det ska bli!! Tänker inte avslöja vad vi ska göra utan kan skriva det i ett senare inlägg ;)  Är det någon som har någon asbra present eller sätt att fira en 18åring så får ni mer än gärna berätta! :D tycker det är as kul att fira folk!!tror ja, hehe :)

(en tuff liten bild då vi lyckas komma in i ett hemligt rum i skolans källare :))

Peace maan!

Fjällresa

Hej gott folk!
Har nyss varit uppe i fjällen(ÅRE!) och haft en lugn och skön helg. Jag var där med farsan, farbror, faster och två kusiner vilket var relativt trevligt .. :) Har ni aldrig varit uppe på ett riktigt fjäll så rekomenderar jag det starkt, det är verkligen en sak ni bara måste göra innan ni dör, det är en speciell och häftig kännsla. :) Iaf så vart en hel del skoterkörande vilket var riktigt kul. En äkta norrlänning kör ju faktiskt skoter! hehe inte för att sundsvall är deepaste norrland så är man ju ändå norrlänning ifall man bor där :)
Dagens uttbytestankar:
Jag har hela tiden försökt att inte snacka så mycket bland mina kompisar om att jag ska åka iväg efter sommaren och är inte säker på att riktigt alla vet om det.. Jag har valt att inte göra det eftersom jag inte vill vara tjatig eller verka märkvärdig.. Jag har nämt det några få gånger till de närmsta men inge mer. Men frågan är ju då ifall jag bör prata mer med mina kompisar om det eller ifall mina kompisar förväntar sig att jag ska prata mer om det? :S Vad vet jag liksom... Om någon orkat läsa så långt som jag kommit nu så kan ni ju svara på "hur mycket har ni pratat med era kompisar om ert utbytesår och verkar dom vilja snacka om det?"

Tack för mig!

PEACE!

30 Seconds to mars

Nu måste man ju bara åka på Peace and Love!! 30 seconds to mars jippi!!! Kings of Leon jippi!!!!!! :DD


Asså kan det egentligen bli så mycket bättre?? Nu måste jag bara dit iaf! :)

iHola!

Hallåååå där!
Solen skiner i staden Sundsvall, Nils har endast haft en lektion idag och därefter slutat tidigt. Han sitter nu hemma hos sina bortresta farföräldrar och äter massa gosaker.
"Och allting, allting, allting
Allting, allting, ja allt
Är nästan perfekt..."
Allt är bra med mig men något saknas och det plågar mig hela tiden.. jag skulle ljuga om jag sa att jag inte visste vad
som saknas... men ajaah skit desamma!

Nu ska jag ta och se ett litet Gossip Girl avsnitt innan jag drar iväg för att träna! Och ja Gossip Girl är lite faggit men
på nåt sett så är det samtidigt riktigt bra ;)


Här är en dagsfärsk bild på mig när jag sitter framför datorn och äter kex :)

En riktigt bra dag!

Tjenare!
Har haft som rubriken lyder "en riktigt bra dag" idag! Allt började med att klockan ringde vid nio tiden, "snoozade" mig fram till halv tio och sedan började dagen. Det började med att vi hade borta träningsmatch i hudik(ca 1 timmes bussfärd bort) mot ett division 2 lag. Vi är ju inget senior lag utan ett junior lag och hade inga direkt förväntningar med att vinna matchen. Men det gjorde vi! Och det känns riktigt bra och kul att ha vunnit en sådan svår match :D

Jag skrev ju tidigare i ett inlägg om att jag bara var på nån slags "prövo-tid" i mitt lag och inte visste ifall jag fick eller ville stanna. Men idag så fick jag beskedet att jag fick stanna och det känns oerhört kul! :)) blablabla, det jag skrev nu är säkert as tråkigt att läsa men kände att jag vara tvungen att skriva ner det (: Btw så vann timrå också idag och därför känns det riktigt bra också.

Utbytesfronten:

Har nu gjort klart slep-testet och det var busenkelt!! Kommer säkert bara däför ha misslyckat på det haha :) har egentligen inga förhoppningar om att få min placering än, skulle ju vara kul men det skulle mest kännas overkligt ifall jag fick den så här tidigt. Räknar med att vänta 2-3 månader till iaf :)



Ha de b-raa!!

Mail från USA

Hej alla glada!

Jag har släkt borta i USA, ganska avlägsen men min farmor är typ 3-männing eller något med nån där. Iaf så var jag och min familj och besökte dem när jag var runt 10 år och dom har även varit hos oss när jag var väldigt liten. Dom bor i staten New York och är jätte trevliga!
För nån dag sen la jag till deras dotter (hon är typ 27 år och gift så känns fel att kalla henne dotter men..) på facebook och skrev ett meddelande till henne.
Det jag skrev var typ "Hej, kommer du ihåg mig? har ni det bra? jag ska åka som utbytesstudent och har valt dessa stater och vad tycker du om dessa stater osv.." Nu fick jag svar från henne :D:D:D:D

Här lite utav svaret jag fick om hur hon ansog om staterna:

"...I have been to all three of those states, but it depends on where you go within those states because cities are so different than the rural parts. If you can find out the city/town you might be near I can get you more information. Here is what I know generally about the states you chose:
1. North Carolina- I have only been there 1 time. It is a popular place to go for vacation because the coast is beautiful and they have mountains. It is a southern state so the weather is great (no snow and very sunny). Raleigh is the fastest growing city in the US for young adults and there are a ton of great universitys near Raleigh. Charlotte is also a popular city in North Carolina. 

2. Pennsylvania- I have been there a lot because it is so close to New York. The weather depends on which part of the state you are in. The city of philadelphia is cool and has a lot of US history. Pittsburgh is also a beautiful city. Would you be near either of these cities? Pennsylvania is very similar to upstate New York (where we live in Buffalo) but the weather is a little bit better. 

3. Virginia- I used to live in Maryland so I frequently drove to Virginia (it is about 45 min from Maryland). If you are in Northern Virginia, it is very close to Washington D.C. You are also near the coast. Northern Virginia is very wealthy and can be a bit expensive but there is a ton to do and is a lot of fun. Virginia also has mountains and there is lots of outdoors stuff to do. The weather is nice here. Virginia gets some snow in the winter but not a lot. Usually the weather is very nice.. but can be a bit humid in the summertime. 

You will enjoy any of these states I am sure. Plus they are all on the east coast of the US so if you needed anything you have family here that can help you out! I will make sure you have my cell phone number so you can contact me if you needed anything. ..."


Åhhhh jag blev så glad när jag läste det här :):):):):)

Ha det bäst allesammans!

RSS 2.0