Det här med bloggandet...

Tjo!
Känns jobbigt att blogga, nästan lite krystat faktiskt..
Funderar på ifall det egentligen är bra att blogga under sitt utbytesår, eller ifall de vore bättre att bara skita i allt och bara uppleva så mycket som möjligt! Känner att jag inte alls har någon lust att blogga just nu, känns bara omotiverande.
Iofs kanske man får inspiration när man väl är där borta, nåväääl!
Gonatt!

Övergång!

Tjenis!
Nu har jag skrivit på övergångspapperna och skickat iväg dom till svenska fotbollsförbundet :) Om inget strular ska jag vara spelklar om drygt en vecka. Det känns riktigt skönt att hitta ett lag som är villig att ge mig speltid trots att jag kommer missa slutet av säsongen pga USA. Jag går alltså från GIF Sundsvalls TipsElit lag till IFK Sundsvalls div.5 lag. IFK Sundsvall är min moderklubb och just därför känns det extra roligt att gå dit! :))
Förändringarna i och med klubbbytet:
  • Det blir roligare! (Jag får mycket speltid och kommer däför ha roligare med fotbollen)
  • Mer tid över! (Jag får mer tid över att göra de jag vill nu den sista tiden i Sverige, vilket känns skönt)
  • Jag kommer inte utvecklas lika snabbt.. (GIF är en otroligt bra förening som utvecklar en enormt mycket, inte alls samma klass i IFK)
  • Jag kommer spela div.5 och inte tipselit serien (Känns faktiskt riktigt roligt då man kan "dominera" lite mer jämfört med tipselit, vilket känns kul)
Ha de bäst alla!

Hinner jag fylla 18 år..

Tja!
Jag står faktiskt inför ett litet dilemma, kommer jag att åka innan jag fyllt 18 eller efter.. de vet jag inte än men hoppas verkligen fylla innan jag åker. Oddsen är iaf på min sida, jag får inte hamna på någon av de tre första avresorna för då hinner jag inte ta körkortet eller fylla 18:)
Det skulle kännas lite konstigt att fira en så stor födelsedag utan sin familj eller sina vänner.


Frågan är ju bara ifall de vore värt att ta det innan när man ändå itne får köra bil därborta.. plus:en med att ta det innan är ju att ett av provåren försvinner och att jag slipper bry mig om det senare :)

Btw så håller vi på att planera en utbytesträff i Umeå så är någon interesserad är det bara att höra av sig :D

Ha de bra alla!

Lördag 7/5!

Hej gott folk!

Har rätt så bra förutsätningar för ikväll!

  1. Förfest på något relax ställe, vi ska fira en som fyllt 18!
  2. Hemmafest hos en annan kompis som fyllt 18!
  3. Kanske krogen!(om man lyckas ta sig in)
  4. Om inte krogen blir det säkert nån efterfest :)

Känns som kvällen kommer bli kul iaf! :)

Har 8 st sådana som ska guida mig igenom kvällen!

Köpte just denna öl med tanke på USA :D Den heter ju Brooklyn Lager och är importerad från som jag förstått det Brooklyn! :D
Har aldrig förut smakat den men enligt flashback så ska den vara "drickvärd", jag tänkte ta och utvärdera den sedan i ett senarre inlägg och så här står det om den på bolagets hemsida:

"Fruktigt, humlearomatiskt öl med rostad ton och medelstor beska, inslag av knäck och aprikos."
Låter ändå grymt! :D
Ha det bra alla!
PEACE!

En kännslofull och stor dag i mitt liv!

Hej bloggen!

Det här har varit en väldigt kännslofull och stor dag för mig.

Jag har fattat ett väldigt stort beslut som kommer påverka min vardag fram tills jag drar iväg.
(Vissa som inte förstår finessen med ett stort intresse kan tycka att det inte låter så stort, men tro mig det är det!)

Just nu ska vi ha personliga samtal i fotbollsklubben jag spelar i (GIF Sundsvall) och det är tänkt att man ska snacka om sin utveckling som fotbollspelare samt vad man har för planer i framtiden. Jag hade då skrivit upp mig på tisdag kvart i tre (eftersom vi slutade tidigt fanns det tid över för det).

Det hela började med att jag igår kväll hade riktigt svårt att sova och låg och drog mig i sängen medans jag tänkte på samtalet. Jag låg och tränade in hur jag skulle berätta för mina två tränare att jag ville byta lag på grund av brist på speltid och för att jag skulle flytta till sommaren. Jag ville ju säga det på rätt sätt eftersom jag tycker enormt mycket om mina tränare och respekterar dem väldigt högt.
På grund av brist på sömn så skippade jag första lektionen och började 12.30 istället för 8.30. Jag hade då bara en lektion idag och den gick lätt förbi utan att få någonting gjort.
När skolan var slut cyklade jag in till stan för att fördriva lite tid innan mötet. Tänkte först gå upp till farmor men hon var inte hemma så jag gick istället till hemköp och köpte en påse chips :)(så jag kunde tröstäta ifall det inte gick som det skulle, det var tanken med det)
Iaf så kommer jag till mötet i god tid och får sitta och vänta en liten stund innan. Jag kände mig väldigt konstig och hypead i det tillfället. Vad som sas under mötet kan jag tycka är ganska oväsentligt utan det mer underliga var hur jag upplevde det hela.
Det började ganska avslappnat men efter att jag berättat att jag ville få mer speltid och att jag skulle flytta började jag bli allt varmare. Ju mer vi kom in på det så blev jag mer darrig på rösten och kände mig väldigt osäker på vad jag skulle säga. Det som jag tränat in att säga innan kom inte alls ut på samma sätt och allt blev svårt att säga. Vissa gånger  Det var en väldig svår upplevelse då jag tvingade mig själv att sitta kvar och snacka när jag egentligen bara ville springa ut och spy.
Vissa gånger då jag skulle svara på en enkel fråga eller bara hålla med fick jag inte fram något ljud genom munnen och jag kände en tung klump i halsen.
Vad den där klumpen kom ifrån är jag inte helt hundra på men jag tror det är på grund av att det här samtalet var som ett slags adjö till GIF Sundsvall och jag verkar inte vara så bra på att säga adjö.. Efter mötet cyklade jag in mot stan och var tårögd och utmattad. Jag skulle vilja jämföra den här kännslan med då det blev slut med mig och min dåvarande flickvän för ganska precis två år sedan. Väldigt hårt känndes det hela. Även fast det blev som jag ville. Det är även en liten liknelse med då det tog slut med min dåvarande flickvän, jag tyckte att det bästa var att det tog slut men ändå kände ja gmig väldigt dålig.

Det vi kom fram till på mötet var att jag skulle byta klubb och det var ju även det jag ville innan mötet. I alla fall så är tanken nu att jag ska provträna med kubens division 4 lag imorgon och tanken är då också att jag ska få matchtid med dem och spela där tills jag åker.
Sjuk känsla var det faktiskt. Men jag tar det hela som en väldigt nyttig livsupplevelse.. :) Det blir fan svårt att överleva om det blir så här jobbigt att säga hejdå till alla innan jag åker.

Det här inlägget tar nog priset som mitt längst, om någon orkat läsa allt det här så SNÄLLA kommentera då.. Är väldigt tveksam på att någon kommer göra de :p

Här är nästan hela mitt vackra lilla gäng som jag umgås mest med :) Från början spelade vi alla i GIF men i loppet av några få år så är det just nu bara två kvar..

Ha det jätte bra allihopa!!

Tänkte bara ta och säga att gruppen USA 11/12 - Explorius gör mig grymt glad :D Och det vore kul ifall även  vi norrlänningar styrde ihop någon slags träff som dom där nere gör :)

PEACE!!

RSS 2.0