Virginia

Virginia är en stat som ligger på östkusten och enligt wikipedia bor det ca: 7.5 miljoner invånare där. Den är då rankad som 12:de största stat befolkningsmässigt och när man räknar befolkningstäthet så ligger den på 14:de plats. Eftersom det finns 50 stater och Virginia ligger så pass högt upp i listorna kan man konstatera att det bor rätt så mycket folk där.

 

Här nedan har dom rankat top 10 vilka stater som har den största median inkomsten:
På 8de plats kommer Virginia, med detta vill jag visa att många som bor där har det gott ställt har mycket pengar alltså.

 

Städer: Richmond är Virginias huvudstad och där bor det cirka 200 000 människor, Virginia Beach är dock den största staden som man kan jämföra i storlek som Göteborg (en halv miljon ungefär).

Så det finns inga maffiga städer just i Virginia men däremot så ligger staten nära Washington D.C så storstäder finns det ändå ganska nära.

 

Klimat: När det gäller klimatet så räknar jag med att det ska vara varmare där än i Sverige med tanke på de geografiska läget. Så sommaren lär vara längre vilket är ett plus!

 

Bonnighet”: (Att mäta bonnighet är ju väldigt svårt, kan förmodligen variera väldigt mycket inom staten men nu har jag kikat runt på nätet och bildat min egna uppfattning. Det jag också menar med ”bonnighet” är hur världs medveten man är och hur långt i utvecklingen man kommit) Det jag kommit fram till om Virginia är inte så mycket. Det är lite ovisst om detta. West Virginia som är grannstaten ska tydligen vara väldigt bonnig och då kan man ju anta att Virginia också ska vara det men med tanke på de höga inkomsterna som folket i staten har så tvivlar jag på att dom är så bonniga så jag bedömer Virgina som en 6 va 10 i bonnighet.

 

Fotbollen: När jag kollar på Boys 18 klassen på nationalsoccerranking.com hittar jag ett Virginia lag på 5de plats vilket verkar vara väldigt stort. Ett lag från Arlington. När jag kollar på samma hemsida fast på college rankingen så ligger Virginia etta! Alltså måste fotbollen vara stor i Virginia vilket är ett väldigt stort plus! :D

 

Det här är allt jag har skakat fram via internet om Virginia :) Kommentera gärna med era åsikter och säg eran uppfattningen om Virginia!

 


Kommentarer
Postat av: Victoria

Min kompis flickvän är i Richmond, Virginia just nu! :)

2010-09-15 @ 22:33:52
URL: http://vickanusa.blogg.se/
Postat av: Victoria

sv: Hon är utbytesstudent :) Vilken organisation åker du med?

2010-09-16 @ 08:34:16
URL: http://vickanusa.blogg.se/
Postat av: Lo

jag ska också åka till USA nästa år, ska vi länka? :)

2010-09-16 @ 21:42:32
URL: http://louisewi.blogg.se/
Postat av: natalie

jag ska också åka nästa år, ska vi länka? lämna en kommetar i min blogg om du har lust till det :)

2010-10-06 @ 14:48:26
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/
Postat av: natalie

jag ska också åka nästa år, ska vi länka? lämna en kommetar i min blogg om du har lust till det :)

2010-10-06 @ 14:49:33
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/
Postat av: Fritiof

HAHA var det från mig du fått infon att West Virginia var bonnigt eller? HAHA :P Kan inte säga hur bonning Virginia är då jag inte varit där än, men jag vet iaf att det är mindre bonnigt! Klimatet ÄR varmare än i Sverige. Om det är samma klimat där som i WV vilket jag antar så kommer du bli nöjd. Nu i oktober är det ungefär som i augusti hemma i sverige! ;)

2010-10-09 @ 06:04:23
URL: http://usafrillan.blogg.se/
Postat av: Johana

ska också till usa nästa är ! länka ? :)

2010-10-10 @ 08:45:28
URL: http://johanafredin.blogg.se/
Postat av: bella

Jag ska också åka nästa år :D länka??

vilken organisation åker du med??

2010-10-16 @ 14:13:32
URL: http://bellaiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0