Kalla fötter!

Hej!
Har för första gången börjat få lite ångest över USA resan :O Känner att du kommer bli sjukt svårt att säga hejdå till alla :O:O Får lite panik när jag tänker på alla som jag måste säga hejdå till. Jag har ju kört på lite låg profil om att jag ska åka iväg för att slippa så mycket snack men nu börjar det spridas mer och mer..

Jag måste verkligen fixa en ordentlig avskedsfest för alla jag känner i sommar, men tvivlar på att alla får plats på ett bra sätt.. :/ Kanske man ska satsa på en två-dagarsfest då man är med de närmaste första dagen och sen får alla man känner komma den andra dagen? :/ Ville först bara säga hejdå till mina närmaste och bara åka sen men nu känner jag att jag måste säga hejdå till alla..

Hur ska ni andra utbytisar göra angående det här, hur ska ni säga hejdå på ett bra sätt?? Tell me!

Kan verka lite sur och ledsen i inlägget och tänkte då säga att det stämmer inte utan jag är glad :)

Ha det bra!
Peace!

Kommentarer
Postat av: ellen

Tror nog att jag ska ordna nån sorts kombinerad 18års-/avskedsfest för alla men sen en kväll då man säger hejdå till de närmsta på riktigt också :):)

2011-04-07 @ 23:51:45
URL: http://ellleneklof.blogg.se/
Postat av: Camilla!

Jag tror att jag ska ha en avskedsfest för de närmsta, sen kanske en kväll på stranden eller något mysigt med alla vänner. :) Fast egentligen har jag ingen aning, allt jag vet är att det kommer bli sjukt svårt att säga hejdå till alla.

2011-04-09 @ 23:37:45
URL: http://lifeintechnicolor.webblogg.se/
Postat av: Anna

Jag tänkte ha typ en strandfest där alla som känner för det kan komma i princip. Detta i början av sommaren. Senare blir det troligen någon form av avskedsmiddag närmare avresedatumet. Egentligen skulle jag vilja ta med allihopa men så kan man ju inte göra. :)

2011-04-11 @ 17:40:48
URL: http://annahelgesson.blogg.se/
Postat av: Snabblån och Minilån

Suveränt inlägg. Älskar din blogg.

2011-04-11 @ 18:39:07
URL: http://snabbalan.info/
Postat av: Anna

sv: Segt att närmaste strand ligger så långt bort, annars funkar ju alltid pool. Har du ingen själv kan du alltid våldgästa någon annans ;)

Jag gjorde aldrig något delstatsval och ångrar det lite nu, men jag kunde inte bestämma mig. Gjorde du något? :)

2011-04-11 @ 20:27:30
URL: http://annahelgesson.blogg.se/
Postat av: Anna

sv: Det blir säkert super (eller så bra ett avsked nu kan bli) :)

NC verkar riktigt härligt!

2011-04-12 @ 15:17:08
URL: http://annahelgesson.blogg.se/
Postat av: Katt

Låt någon annan fixa det åt dig! ;) Mina tjejkompisar i klassen har bestämt att de ska ha en avskedsfestfest för mig (de ska supa mig full med andra ord)

Sen antar jag att man kör öppet hus-stilen. Släkt och morf och farföräldarar under dagen och sen mot kvällen får alla kompisar droppa in.. hoppas på fint väder då så man kan va ute ;) meeen som sagt, vi bor ju i sverige så vi säger väl regn då..

Postat av: alicia

Hej! Jag funderar på att ha en vi-ses-snart-igen-fest men samma sak som avskedsfest fast det låter lite bättre. Och jag tänkte först bjuda massor med vänner men nu när jag har tänkt igenom ska jag nog bara bjuda det närmsta för att få det lite mer personligt. Du har en härligt blogg. Skulle du kanske vilja länka mig? Självklart länkar jag tillbaka :)Kramar

2011-04-21 @ 19:02:51
URL: http://madebyalicia.blogg.se/
Postat av: ewelina

jag tänkte ha världens jävla dunder party ;) sen precis dagarna innan typ ha en middag med de närmaste :)har du fått placering än? :)

2011-04-25 @ 10:36:07
URL: http://evertsusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0