En underlig dröm..


Hej bloggen!

Inatt så drömde jag en alldeles underbar dröm, jag kommer inte ihåg riktigt vad som hände i den utan kommer mest ihåg känslorna. I min dröm så träffade jag iaf en tjej, blond kommer jag ihåg att hon var och snygg(inte överdrivet men hon såg bra ut).  Jag hade aldrig träffat tjejen innan utan under själva drömmen lärde jag känna henne mer och mer. Det sjuka med det hela var att tillslut så blev jag kär i henne. Jag fick liksom känslor för henne på något underligt sätt. Så när jag vaknade var det verkligen så att jag var tvungen att tänka efter, hände det på riktigt eller var det bara en dröm? Och när jag listat ut att det bara var en dröm kom gick en stor suck genom kroppen men jag avr ändå glad på något sätt. Kännslorna till tjejen i drömmen känndes så sjukt äkta så det var först svårt att inse att det just var en dröm. Ganska lustigt ändå att man kan få så pass starka kännslor av en dröm. Härligt var det iaf. Har faktiskt varit riktigt glad och lycklig ändå sedan jag vaknade:) om det beror på drömmen det vet jag faktiskt inte :) hehe (okej, inlägget blev lite fag men det hela är ju sant så att nåväl..) :))
Jessica Alba - Förmodligen världens snyggaste!
Peace!

Kommentarer
Postat av: Camilla!

Ja, sjukt tråkigt! Jag läste det på facebook först, givetvis haha, men kollade upp det på deras hemsida sen. Kolla här: http://www.spotify.com/int/blog/ :/

2011-04-15 @ 23:43:35
URL: http://lifeintechnicolor.webblogg.se/
Postat av: Lisa

sv: Taack! :D ne faktiskt inte, sprarar det tills jag kommer tillbaka så kan jag fokusera på andra saker nu innan jag åker :) jag vet inte hur gammal du är men ska du fixa körkort innan? :P hehe2011-04-20 @ 10:29:31
URL: http://itsfearless.blogg.se/
Postat av: Lisa

sv: okej, då övningskör du ganska mycket just nu va? ;)

asså, det känns väl okej. jag redan en del som jag kommer att ta studenten med. men jag känner iofs ingen i den klassen som jag kommer att gå, men det löser ju oxå! jag gillar att träffa nya människor och att dom e yngre spelar inte så stor roll faktiskt :) hur känner du inför det? :)

2011-04-20 @ 21:27:04
URL: http://itsfearless.blogg.se/
Postat av: Lisa

sv: Jag kommer sakna min klass som satan men jag har ändå velat dehär så länge nu så jag tänker inte låta dom stoppa mig :P hehe ne, men jag e iaf glad att dom tar studenten när jag inte är där. det hade nog varit jobbigare om jag hade fått se på när dom förberedde sig för studenten med alla mössor och fester och sånt. Men det löser sig ska du se ;) usa först o främst kommer ju att bli gryymt! :D haha

kram!

2011-04-21 @ 20:17:14
URL: http://itsfearless.blogg.se/
Postat av: Alicia

SV: Tackar, tackar. Jag kommer och bor i Norrköping. Vart bor du själv? :)

2011-04-22 @ 11:34:07
URL: http://madebyalicia.blogg.se/
Postat av: Alicia

Ja, Norrköping är en allt vacker och trevlig stad (men bara på sommaren). :) Jag har aldrig varit i Sundsvall tror jag. Jag kommer inte ihåg men troligen inte eller kanske bara åkt igenom.

Jag åker med explorius och hamnar i Florida. Jag har en egen familj så, jag har sluppit väntan på att få reda vart jag kommer komma. :) Vart kommer du förresten och har du fått en familj? :)

2011-04-23 @ 09:54:52
URL: http://madebyalicia.blogg.se/
Postat av: Lisa

sv: asså min morfar hade alkoholproblem och därför är mormor väldigt nervös när det kommer till att jag och min bror ska dricka.Vi gjorde ett kontrakt när vi typ var 13 och jag får 12.000kr om jag klarar det. jag får även 12.000kr till om jag inte röker, snusar eller knarkar.

För mig är det inte en så stor grej eftersom jag egentligen inte vet vad jag går miste om :P det hade nog varit värre om jag hade druckit innan jag skrev på kontraktet :P hahah kanske lite lång historia men nu vet du :) hehe

2011-04-24 @ 02:12:13
URL: http://itsfearless.blogg.se/
Postat av: ewelina

alltså ja vet inte.. om jag går in på min ansökningssida så står det information om en familj i michigan och skola och sånt också..

men explorius säger att jag inte har fått någon familj än..men ja, troligtvis blir det michigan :)

2011-04-25 @ 22:25:21
URL: http://evertsusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0