En riktigt bra dag!

Tjenare!
Har haft som rubriken lyder "en riktigt bra dag" idag! Allt började med att klockan ringde vid nio tiden, "snoozade" mig fram till halv tio och sedan började dagen. Det började med att vi hade borta träningsmatch i hudik(ca 1 timmes bussfärd bort) mot ett division 2 lag. Vi är ju inget senior lag utan ett junior lag och hade inga direkt förväntningar med att vinna matchen. Men det gjorde vi! Och det känns riktigt bra och kul att ha vunnit en sådan svår match :D

Jag skrev ju tidigare i ett inlägg om att jag bara var på nån slags "prövo-tid" i mitt lag och inte visste ifall jag fick eller ville stanna. Men idag så fick jag beskedet att jag fick stanna och det känns oerhört kul! :)) blablabla, det jag skrev nu är säkert as tråkigt att läsa men kände att jag vara tvungen att skriva ner det (: Btw så vann timrå också idag och därför känns det riktigt bra också.

Utbytesfronten:

Har nu gjort klart slep-testet och det var busenkelt!! Kommer säkert bara däför ha misslyckat på det haha :) har egentligen inga förhoppningar om att få min placering än, skulle ju vara kul men det skulle mest kännas overkligt ifall jag fick den så här tidigt. Räknar med att vänta 2-3 månader till iaf :)Ha de b-raa!!

Kommentarer
Postat av: amanda utbytesstudent USA

Ska göra SLEP-testet snart också, känns bra att alla säger det är lätt för då har jag antagligen inget att oroa mig för! :)Men hoppas det gick bra för dig :))

2011-02-06 @ 14:25:53
URL: http://amandakingen.blogg.se/
Postat av: fridaj

SV: okej vad bra, har länkat dig också:) jaa eller hur det tycker jag med!:D

2011-02-06 @ 16:51:34
URL: http://fridajnsn.blogg.se/
Postat av: Alexandra

SV: haha eller hur, skulle ju inte vara fel att ändra på sin vardag på det sättet ;)

2011-02-06 @ 20:37:41
URL: http://alexandrieah.blogspot.com
Postat av: Lisa

sv: hejdu! nej jag gjorde faktiskt inte det, gjorde du? :-)

ska vi länka bloggar?Ha det bra!

2011-02-07 @ 15:34:13
URL: http://itsfearless.blogg.se/
Postat av: Camilla!

sv: Hey Nils! Jag har gjort delstatsval - 1. Arizona, 2. Nevada, 3. Louisiana :) Jag vill ha ett år som är så annorlunda mitt liv i Sverige som möjligt, så jag var säker på att jag skulle välja södern :) Åker du också med Explorius? Detsamma! Vill du länka? :)

2011-02-09 @ 21:35:56
URL: http://lifeintechnicolor.webblogg.se/
Postat av: Madde

Ska göra SLEP-testet nu på lördag! (Tillsammans med Amandakingen.blogg.se, ska möta upp henne på stationen faktist! :)) Så sjuuukt taggad! Inte ett dugg nervös heller, eftersom alla säger att det är så himla lätt xd

2011-02-23 @ 18:51:10
URL: http://missduchess.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0