Hej Hej Sommar!

ÄNTLIGEN!!
Nu är de sista proven skrivna för det här läsåret och med tanke på min skoltrötthet så gick proven bra :D
Visst det är inte sommarlov än men nu känns det nästan som de är det för vi har bara roliga dagar kvar i skolan då man inte behöver göra något jobbigt :D

Idag hade jag förövrigt min första match med IFK.. det var en väldigt.. ja vad säger man.. ovanlig tillställning! Vi mötte ett gäng gubbar (medelåldern låg säkert på 32 år) och förlorade med 3-1 :O Visst, vi var det bättre laget och borde ha vunnit oavsett hur mycket som gick emot oss. MEN domaren var ju förrfan CP I HUVE!!! Helt seriöst helt jävla blåst i skallen! Jag är inte den heller som brukar klaga på domare men den här var verkligen katastrof! Tänker inte gå in på allt fel han gjorde för jag blir bara förbannad när jag tänker på det. Kan sammanfattat säga att han gav oss två röda kort, en straff emot oss och missade två solklara frisparkar du jag blev nersparkad.. Aja ska itne grina nå mer nu men asså FYFAAAN!

Appropå mitt utbytesår! Jag verkar inte få någon familj :O Har varit oplacerad nu i 168 dagar och det känns som om det kommer fortsätta så här utan placering ett bra tag framåt... Lite drygt känns de, men ändå lite spännande också!

Ska ta och se The Shawshank Redemption, hoppas den är så bra som alla säger! :)

Hare bra alla!

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Hej där!

Vill du skriva med mig i din länklista, så ska jag skriva med dig också? :)

2011-06-03 @ 22:08:29
URL: http://exchangestudeent.blogspot.com
Postat av: Jojo

Hej! Jag har fått min placering i Idaho nu :D Så om du vill får du gärna lägga till det i länken! Kram :)

2011-06-10 @ 16:26:12
URL: http://jojok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0