And be a simpleeeeeeeee kiiiiind of maaaaaan!!

Hej!
Sitter nu här hemma och väntar lite smått på att big brother ska börja. Första dagen av sportlovet är snart förbrukad och själv sitter man hemma och är ltie små sjuk. Har varit de dom senaste dagarna.. Är dock inte så pass sjuk så jag intee kan göra något med polarna men så pass sjuk så jag inte kan träna.. Iaf så var jag och sundin ute och cruisa förut idag, riktigt najs vare på nått sätt, längtar verkligen tills jag får körkort :D Vi åkte iaf och letade fotobutiker för att printa ut två bilder som vi ska ge till sjöberg i 18 års present :)
Sen nu på eftermiddagen har jag bara suttit inne och skypeat med mina idioter till vänner :DD Skype är fan grymt kul!!
Hoppas nu bara lovet blir riktigt bra, känns som det är rätt bra förutsättningar för det! Fest imorgon och på fredag :) Sen hoppas jag på nån typ av bilresa nån stans :D


Satt här om dagen och gick igenom massa gamla bilder, var riktigt roligt att göra det :) Här är en bild som jag hittade från våran madrid resa. Madrid är verkligen en grymt skön stad får ni nån gång tillfälle att åka dit så gör det! Madrid<3
På Vicente Calderon för ungefär 1,5 år sedan (haha vi ser lite tagna av stunden) :)

Intl. Agent: Explorius Education AB..
Date Entry: Dec 15, 2010
Today's Date: Mar 7, 2011
Days Unplaced: 82

Nu har jag alltså väntat i 82 dagar på placeringen.. Jag klagar inte men undrar bara lite öppet hur många dagar det kommer ta...
Hare gott!

Kommentarer
Postat av: Eira

Ja det gör det. Diskriminering stör mig väldigt mycket och jag vet att detta är ett större problem i USA. Det kommer så klart vara jobbigt att uppleva men jag ser det som att det kommer ge mig en större bild av världen och något att kämpa för :)

2011-03-08 @ 21:19:14
URL: http://honeyandmoon.blogg.se/
Postat av: Camilla!

Jag börjar bli trött på att vänta på placering nu, och då har du ändå väntat ungefär en månad längre än mig. Vet du vilken region/delstat du hamnar i? :) Bra låt också! ;)

2011-03-09 @ 21:30:37
URL: http://lifeintechnicolor.webblogg.se/
Postat av: ellen

sv: jaokejj! jaa, börjar bli less på att vänta på placering nu, 60 dagars väntan tiepp. De flesta brukar ju få under sommaren men man vill ju gärna hoppas att man ska vara något undantag och få sin familj extra tidigt :)))

2011-03-09 @ 22:38:46
URL: http://ellleneklof.blogg.se/
Postat av: ellen

på det i umeå! blir närmast så ;)

2011-03-10 @ 08:28:25
URL: http://ellleneklof.blogg.se/
Postat av: Camilla!

sv: Samma för mig, fast då står det Louisiana Guaranteed, så jag tror att det är där jag hamnar :) men jag förstår inte alls varför mitt tredjeval blev garanterat, om de ändå inte hittat någon familj där..

2011-03-10 @ 17:21:53
URL: http://lifeintechnicolor.webblogg.se/
Postat av: Tobias

Jag kanske är lite förvirrad men var kan man se hur många dagar man har varit oplacerad? Är det på sin amerikanska organisations hemsida?

Du har riktigt soft musiksmak också btw ;)

2011-03-10 @ 23:34:35
URL: http://tobiasintheus.blogg.se/
Postat av: Camilla!

Ja, de ringde och berättade att Pierre inte jobbade där längre.. Ganska synd, eftersom att han är en grym mailkontakt sen när man är i USA, enligt många som åkt med Explorius.

2011-03-11 @ 18:08:14
URL: http://lifeintechnicolor.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0