Ansökningarna...

Hallå!

Nu håller jag på i högsta hugg med ansökningarna, riktigt jobbigt är det måste jag säga :p
Det är ju sååååå sjukt mycket papper man måste printa ut och skriva under och scanna in, och så vill dom ju ha reda om precis ALLT om en.
Om 10 dagar ska allt med ansökningarna förhoppningsvis vara klart (förutom visumet då) så det kommer kännas skönt då.
Nu har jag iaf gjort mitt delstatsval :) 1. North Carolina 2. Pennsylvania 3. Virgina

Pennsylvania

Pennsylvania är en stat som ligger på östkusten precis som Virginia som jag skrev om innan. Det bor cirka 12,5 miljoner där och Pennsylvania kommer på 6:de plats i folkmängds storlek av staterna. Det bor 106,88 invånare per kvadratkilometer där och om man jämför med sverige som har 23 invånare per kvadratkilometer så kan man konstatera att det är rätt så tät-befolkat där. Pennsylvania är faktiskt usas 10:onde mest folktäta stat.

 

 

 

Städer: Deras största stad är Philadelphia men deras huvudstad är Harrisburg. Det finns två riktigt stor städer i Pennsylvania och det är då som tidigare nämt Philadelphia och Pittsburgh. Storstäder som New York City och Washinton D.C ligger även i närheten så brist på storstäder är det inte i detta område.

 

Klimat: Klimatet i Pennsylvania är ganska likt Sverige ändå skillnaden kan vara att sommaren och vintern är lite varmare.

 

Bonnighet”: Har varit svårt att hitta saker om detta men har läst på ett antal olika ställen att folket i Pennsylvania ska vara ganska civiliserade där ifall man jämför med staterna söder över. Med tanke på att staten ligger nära New York och det finns många storstäder där så är det förmodligen inte så bonnigt alls där (förutom på landsbygden då men det är de ju i alla stater mer eller mindre). Ett sort plus är det här!

 

Fotbollen: Eftersom staten ligger på östkusten där även fotbollen är ganska stor så förmodar jag att den är relativt bra där. Hittar dock bara en högt rankad klubb där. Men jag tror inte det ska vara någon brist på fotboll där.

 

 

Det var allt jag luskat fram om Pennsylvania! :) Rätta mig gärna om jag har nåt litet fel i faktan någonstans! :)


RSS 2.0